Jäsenyys

Jäsenmaksun suorittaminen

Tilinro: FI31 5640 0220 2574 43

Maksun määrä: 60 EUR
Viite: 1009

Jäsenmaksu voimassa koko opiskeluajan

Näin suoritat jäsenmaksusi

Artikla ry:n jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun 60 euroa yhdistyksen tilille FI31 5640 0220 2574 43 (kirjoita viitteeksi 1009). Jäsenmaksu on voimassa koko opiskeluaikasi eli erillistä jäsenmaksua ei peritä vuosittain. Maksukuittia vastaan saat toimistolta jäsentarran, jonka tarvitset kun osallistut Artiklan toimintaan tai ostat kirjoja. Lisäksi sinun tulee täyttää jäsentietolomake, jonka saat toimistolta.

Artiklan jäsenten edut

- käyttöoikeus Artiklan kirjastoon

- oikeus jäsenalennusprosentteihin Editalta, Talentumilta ja Sanoma Pro:lta (Esim. tilaamalla kolme lakikirjaa olet säästänyt jo jäsenmaksusi verrattuna normaalin opiskelija-alennukseen)

- oikeus osallistua erilaisiin tapahtumiin ja seminaareihin

- oikeus käyttää bolognanpunaisia haalareita

- oikeus vuokrata toipparia jäsenhintaan

Artiklan jäseneksi liittymällä sinusta tulee myös Suomen Lakimiesliitto ry:n opiskelijajäsen ja saat etuja, kuten LakimiesUutiset -lehden, sekä oikeuden osallistua Lakimiesliiton seminaareihin ja tapahtumiin.

Jos asuinpaikkasi muuttuu, muistathan tehdä osoitteenmuutoksen Artiklan hallituksen sihteerille. Ilmoita uusi osoitteesi myös Lakimiesliittoon, jotta LakimiesUutiset löytävät perille tulevaisuudessakin. Osoitteenmuutoksen Artiklalle voi tehdä täältä.